Bestel online de leukste bedrijfsgeschenken relatiegeschenken bedrijfscadeaus jubileumgeschenken
uit Den Haag!

PERSOONLIJK | UNIEK | LOKAAL

Haagse bedrijfsgeschenken in 2024 bestellen

Op zoek naar de leukste bedrijfsgeschenken uit Den Haag? Voor collega’s of zakenrelaties? Neem dan gerust contact op om te kijken wat wij voor jullie bedrijf kunnen betekenen.

Bedrijfsgeschenken met een verhaal

Onze bedrijfsgeschenken uit Den Haag staan bekend om de unieke en inspirerende verhalen. Zo heeft iedere ondernemer in het pakket een verhaal en worden de bedrijfsgeschenken vol trots door sociale werkplaatsen ingepakt. In ieder geschenk komt daarom een kaartje waar al deze verhalen terug te lezen zijn.

Daarnaast is het voor bedrijven ook mogelijk om een eigen verhaal aan het bedrijfsgeschenk toe te voegen. Van kaartje tot en met volledige magazines.

Niet voor niets verzorgen we al jaren bedrijfsgeschenken voor trotse lokale bedrijven!

Wat maakt de Haagse bedrijfsgeschenken extra leuk?

Persoonlijk

Bij het samenstellen van onze bedrijfsgeschenken wordt er gedacht aan de kleine details die het verschil maken. Het geschenk straalt niet alleen zorg en aandacht uit, maar het laat ook zien dat de collega en zakenrelatie persoonlijk wordt gewaardeerd.

Uniek

Nergens anders kom je zo’n uniek en goed uitgevoerd concept tegen. Iedere ondernemer heeft een uniek verhaal welk in de bedrijfsgeschenken ook wordt gedeeld. Dat maakt Den Haag in a Box het meest unieke geschenk van dit jaar!

Lokaal

Onze bedrijfsgeschenken bevatten niet zomaar een verzameling van willekeurige producten, maar een zorgvuldig samengestelde verzameling van lokale producten.

Veel gestelde vragen voor het bestellen van bedrijfsgeschenken

Het is raadzaam om jullie Haagse bedrijfsgeschenken minimaal 2 tot 5 weken voor aanvang te bestellen. Zo hebben wij en onze partners voldoende tijd om de geschenken te laten samenstellen en te leveren. Als jullie te laat zijn met bestellen, lopen jullie het risico dat we geen tijd meer hebben om de bedrijfsgeschenken voor jullie bedrijf te verzorgen. En dat is natuurlijk jammer!

Hoeveel Haagse bedrijfsgeschenken jullie moeten bestellen, hangt af van het aantal werknemers en zakenrelaties dat jullie hebben én daar een persoonlijk geschenk aan willen geven. We raden vaak aan om iets hoger in te schatten zodat nieuwe medewerkers en zakenrelaties ook zo’n leuk lokal geschenk krijgen.

Dat kan. Het is mogelijk om een eigen kaartje of product door ons toe te laten voegen. Daarnaast kunnen we een mix van de bestaande indelingen maken. Indien jullie zelf samengestelde bedrijfsgeschenken willen, neem dan gerust even contact op.

Dat kan zeker! Het is mogelijk om een eigen kaartje of product door ons toe te laten voegen. Zo zijn er regelmatig bedrijven die er nog voor kiezen om een cadeaubon toe te voegen.

Daarnaast is het mogelijk om jullie bedrijfslogo op de Box toe te voegen. Wel zo leuk!

Het laten personaliseren van bedrijfsgeschenken kan eenvoudig via het contactformulier worden aangevraagd.

Over het algemeen is de minimale afname 50 bedrijfsgeschenken.

Ja, wij bieden de optie om bedrijfsgeschenken rechtstreeks naar de adressen van jullie collega’s te verzenden. Dit kan vooral handig zijn als jullie collega’s op afstand werken en niet op kantoor aanwezig zijn om hun bedrijfsgeschenken op te halen. Houd er rekening mee dat deze optie wel extra verzendkosten met zich meebrengt.

Bestel op tijd en geef jullie gewenste bezorgdatum door! Dan zorgen wij ervoor dat jullie bedrijfsgeschenken op tijd binnen zijn.

Ja, wij bieden de mogelijkheid om de Haagse bedrijfsgeschenken naar meerdere adressen te laten sturen. Neem hiervoor contact met ons op.

Dat is helaas niet mogelijk. Doordat we werken met bederfelijke lekkernijen en de bedrijfsgeschenken via sociale werkplaatsen laten inpakken, hebben we meestal geen fysieke winkel om een voorbeeld te zien. Gaat het om een grote afname, dan kunnen we altijd in overleg langskomen of een voorbeeld geschenk opsturen.

Heb je nog vragen over de (volgende) bestelling?

Vele trotse bedrijven gingen jullie voor!

Willen jullie borrelboxen of relatiegeschenken bestellen? Neem dan gerust contact op. Benieuwd naar de inhoud? Ga dan naar de pagina van de kerstpakketten.