Bestel online de leukste borrelgeschenken borrelpakketten bierpakketten biergeschenken drankpakketten borrelboxen
uit Den Haag!

PERSOONLIJK | UNIEK | LOKAAL

Haagse borrelboxen in 2024 bestellen

Op zoek naar de leukste borrelboxen uit Den Haag? Voor collega’s of zakenrelaties? Neem dan gerust contact op om te kijken wat wij voor jullie bedrijf kunnen betekenen.

Borrelboxen met een verhaal

Onze Borrelboxen uit Den Haag staan bekend om de unieke en inspirerende verhalen. Zo heeft iedere ondernemer in de Box een verhaal en worden de borrelboxen vol trots door sociale werkplaatsen ingepakt. In iedere borrelbox komt daarom een kaartje waar al deze verhalen terug te lezen zijn.

Daarnaast is het voor bedrijven ook mogelijk om een eigen verhaal aan de borrelbox toe te voegen. Van kaartje tot en met volledige magazines.

Niet voor niets verzorgen we al jaren borrelboxen voor trotse lokale bedrijven!

Wat maakt de Haagse borrelboxen extra leuk?

Persoonlijk

Bij het samenstellen van onze borrelboxen wordt er gedacht aan de kleine details die het verschil maken. De borrelbox straalt niet alleen zorg en aandacht uit, maar het laat ook zien dat de collega en zakenrelatie persoonlijk wordt gewaardeerd.

Uniek

Nergens anders kom je zo’n uniek en goed uitgevoerd concept tegen. Iedere ondernemer heeft een uniek verhaal welk in de borrelboxen ook wordt gedeeld. Dat maakt Den Haag in a Box de meest unieke borrelbox van dit jaar!

Lokaal

Onze borrelboxen bevatten niet zomaar een verzameling van willekeurige producten, maar een zorgvuldig samengestelde verzameling van lokale producten.

Veel gestelde vragen voor het bestellen van borrelboxen

Het is raadzaam om jullie Haagse borrelboxen minimaal 2 tot 5 weken voor aanvang te bestellen. Zo hebben wij en onze partners voldoende tijd om de Boxen te laten samenstellen en te leveren. Als jullie te laat zijn met bestellen, lopen jullie het risico dat we geen tijd meer hebben om de borrelboxen voor jullie bedrijf te verzorgen. En dat is natuurlijk jammer!

Hoeveel Haagse borrelboxen jullie moeten bestellen, hangt af van het aantal werknemers en zakenrelaties dat jullie hebben én daar een persoonlijke borrelbox aan willen geven. We raden vaak aan om iets hoger in te schatten zodat nieuwe medewerkers en zakenrelaties ook zo’n leuke lokale borrelbox krijgen.

Dat kan. Het is mogelijk om een eigen kaartje of product door ons toe te laten voegen. Daarnaast kunnen we een mix van de bestaande indelingen maken. Indien jullie zelf samengestelde borrelboxen willen, neem dan gerust even contact op.

Dat kan zeker! Het is mogelijk om een eigen kaartje of product door ons toe te laten voegen. Zo zijn er regelmatig bedrijven die er nog voor kiezen om een cadeaubon toe te voegen.

Daarnaast is het mogelijk om jullie bedrijfslogo op de Box toe te voegen. Wel zo leuk!

Het laten personaliseren van borrelboxen kan eenvoudig via het contactformulier worden aangevraagd.

Over het algemeen is de minimale afname 50 borrelboxen.

Ja, wij bieden de optie om borrelboxen rechtstreeks naar de adressen van jullie collega’s te verzenden. Dit kan vooral handig zijn als jullie collega’s op afstand werken en niet op kantoor aanwezig zijn om hun borrelboxen op te halen. Houd er rekening mee dat deze optie wel extra verzendkosten met zich meebrengt.

Bestel op tijd en geef jullie gewenste bezorgdatum door! Dan zorgen wij ervoor dat jullie borrelboxen op tijd binnen zijn.

Ja, wij bieden de mogelijkheid om de Haagse borrelboxen naar meerdere adressen te laten sturen. Neem hiervoor contact met ons op.

Dat is helaas niet mogelijk. Doordat we werken met bederfelijke lekkernijen en de borrelboxen via sociale werkplaatsen laten inpakken, hebben we meestal geen fysieke winkel om een voorbeeld te zien. Gaat het om een grote afname, dan kunnen we altijd in overleg langskomen of een voorbeeld borrelbox opsturen.

Heb je nog vragen over de (volgende) bestelling?

Vele trotse bedrijven gingen jullie voor!

Willen jullie borrelboxen of relatiegeschenken bestellen? Neem dan gerust contact op. Benieuwd naar de inhoud? Ga dan naar de pagina van de kerstpakketten.