Order the best online drinks gifts drink packages beer packages beer gifts drink packages drink boxes
from The Hague!

PERSONAL | UNIQUE | LOCAL

Haagse borrelboxen in 2024 bestellen

Looking for the best drink boxes in The Hague? For colleagues or business relations? Please feel free to contact us to see what we can do for your company.

Drink boxes with a story

Onze Borrelboxen uit Den Haag staan bekend om de unieke en inspirerende verhalen. Zo heeft iedere ondernemer in de Box een verhaal en worden de borrelboxen vol trots door sociale werkplaatsen ingepakt. In iedere borrelbox komt daarom een kaartje waar al deze verhalen terug te lezen zijn.

Daarnaast is het voor bedrijven ook mogelijk om een eigen verhaal aan de borrelbox toe te voegen. Van kaartje tot en met volledige magazines.

Niet voor niets verzorgen we al jaren borrelboxen voor trotse lokale bedrijven!

What makes the Hague drink boxes extra fun?

Personal

Bij het samenstellen van onze borrelboxen wordt er gedacht aan de kleine details die het verschil maken. De borrelbox straalt niet alleen zorg en aandacht uit, maar het laat ook zien dat de collega en zakenrelatie persoonlijk wordt gewaardeerd.

Unique

Nergens anders kom je zo’n uniek en goed uitgevoerd concept tegen. Iedere ondernemer heeft een uniek verhaal welk in de borrelboxen ook wordt gedeeld. Dat maakt Den Haag in a Box de meest unieke borrelbox van dit jaar!

Local

Onze borrelboxen bevatten niet zomaar een verzameling van willekeurige producten, maar een zorgvuldig samengestelde verzameling van lokale producten.

Veel gestelde vragen voor het bestellen van borrelboxen

Het is raadzaam om jullie Haagse borrelboxen minimaal 2 tot 5 weken voor aanvang te bestellen. Zo hebben wij en onze partners voldoende tijd om de Boxen te laten samenstellen en te leveren. Als jullie te laat zijn met bestellen, lopen jullie het risico dat we geen tijd meer hebben om de borrelboxen voor jullie bedrijf te verzorgen. En dat is natuurlijk jammer!

Hoeveel Haagse borrelboxen jullie moeten bestellen, hangt af van het aantal werknemers en zakenrelaties dat jullie hebben én daar een persoonlijke borrelbox aan willen geven. We raden vaak aan om iets hoger in te schatten zodat nieuwe medewerkers en zakenrelaties ook zo’n leuke lokale borrelbox krijgen.

Dat kan. Het is mogelijk om een eigen kaartje of product door ons toe te laten voegen. Daarnaast kunnen we een mix van de bestaande indelingen maken. Indien jullie zelf samengestelde borrelboxen willen, neem dan gerust even contact op.

Dat kan zeker! Het is mogelijk om een eigen kaartje of product door ons toe te laten voegen. Zo zijn er regelmatig bedrijven die er nog voor kiezen om een cadeaubon toe te voegen.

Daarnaast is het mogelijk om jullie bedrijfslogo op de Box toe te voegen. Wel zo leuk!

Het laten personaliseren van borrelboxen kan eenvoudig via het contactformulier worden aangevraagd.

Over het algemeen is de minimale afname 50 borrelboxen.

Ja, wij bieden de optie om borrelboxen rechtstreeks naar de adressen van jullie collega’s te verzenden. Dit kan vooral handig zijn als jullie collega’s op afstand werken en niet op kantoor aanwezig zijn om hun borrelboxen op te halen. Houd er rekening mee dat deze optie wel extra verzendkosten met zich meebrengt.

Bestel op tijd en geef jullie gewenste bezorgdatum door! Dan zorgen wij ervoor dat jullie borrelboxen op tijd binnen zijn.

Ja, wij bieden de mogelijkheid om de Haagse borrelboxen naar meerdere adressen te laten sturen. Neem hiervoor contact met ons op.

Dat is helaas niet mogelijk. Doordat we werken met bederfelijke lekkernijen en de borrelboxen via sociale werkplaatsen laten inpakken, hebben we meestal geen fysieke winkel om een voorbeeld te zien. Gaat het om een grote afname, dan kunnen we altijd in overleg langskomen of een voorbeeld borrelbox opsturen.

Do you have any questions about the (next) order?

Many proud companies preceded you!

Would you like to order drink boxes or promotional gifts? Please feel free to contact us. Curious about the content? Then go to the page of the christmas packages.

Coming soon!

De kerstpakketten voor 2023 komen binnenkort online. Alvast benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan alvast Contact op.