Den Haag in a Box

Wij zijn continu bezig om iedereen iets positiefs te brengen: de lokale ondernemers een extra afzetmarkt, de ontvanger van de Boxen een geluksmomentje bij het zien van al dat lekkers en de inzet voor een goed doel, zoals de Voedselbank. Daarnaast willen we graag een steentje bijdragen aan de werkgelegenheid onder de toppers die nèt iets minder makkelijk aan een baan komen.

Trotse ondernemers in de spotlight!

‘Combinatie van start en afgaan winkels’

In 2017 begonnen twee broers aan het initiatief van City in a Box met de missie om ondernemers in de spotlight te zetten én de locals kennis te laten maken met al het lekkers dat de stad te bieden heeft. Hieruit voort kwamen de lekkerste en meest originele Kerstpakketten van de stad! Sindsdien verzamelen we de lekkerste ambachtelijke producten van lokale bodem in onze boxen.

Naast het steunen van lokaal ondernemerschap willen we ook graag lokale werkgelegenheid steunen. Hierdoor hebben we er voor gekozen onze pakketten in te laten pakken op sociale werkplaatsen. Het houdt namelijk niet op bij het simpelweg verzamelen van lekkere lokale producten. We willen graag een steentje bijdragen aan de werkgelegenheid onder de toppers die nèt iets minder makkelijk aan een baan komen.

Lokale partners

Partner

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Partner

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Netwerk van ondernemers

Sinds 2017 verzorgen we lokale kerstpakketten en relatiegeschenken voor trotse bedrijven. Om zoveel mogelijk te betekenen, hebben we een groot netwerk van lokale ondernemers in steden door heel Nederland.

Coming soon!

De kerstpakketten voor 2023 komen binnenkort online. Alvast benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan alvast contact op.